Ingyenes baleset-biztosítás 18 éves korig!

Magyar Állam által finanszírozott gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás
Az általános gyermek- és ifjúsági biztosítás a nap 24 órájában érvényes és nem függ a baleset helyszínétől.  Történjen a baleset otthon, az utcán, az óvodában, az iskolában, nyaraláskor, kirándulás alatt, belföldön vagy külföldön a Biztosító a 119/2003. (VIII.14.) számú Kormányrendeletben meghatározott baleset esetére járó szolgáltatási összeget fizeti meg.
 Kik vehetik igénybe?
 
Magyarország területén állandó lakóhellyel rendelkező minden magyar állampolgár 3. életéve betöltésének napjától, 18. életéve betöltésének napjáig baleset-biztosításban részesül, melynek díját a Magyar Állam fizeti meg a Biztosítónak.
 Részletek
 
A Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egy évre, 2016. január 1. napjától december 31. napjáig terjedő időtartamra az Allianz Hungária Zrt.-vel. kötött szerződést annak érdekében, hogy az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003. (VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően biztosított korosztályba tartozó személyek a 3. életévük betöltésének napjától 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott baleset-biztosítási védelemben részesüljenek.
 
További részletek és letölthető nyomtatványok: