Tájékoztatás az április 19-i nyitással kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. április 19-én (hétfőn) az alsó tagozaton (1-4. osztályok) folytatódik a jelenléti oktatás.

Ez a gyakorlatban a következőt jelenti:

Alsó tagozaton április 19-től (hétfőtől) újra tantermi oktatásra állunk vissza, biztosítva a szokott módon az étkezést. Az iskolabusz a szokott időben és módon közlekedik.

Nyomatékosan kérjük a Szülőket, hogy a gyermekek és pedagógusaink egészségének védelme érdekében, csak és kizárólag egészséges, semmilyen tünetet nem mutató gyermeket küldjenek az iskolába, illetve, ahol pozitív kontakt lehetősége merül fel, abban az esetben is maradjanak otthon elővigyázatosságból, hogy később ne kelljen egész osztályokat karanténba helyezni!

Az időjárás függvényében a gyermekek a lehető legtöbb időt a szabad levegőn fogják tölteni, hiszen az immunrendszer erősítése, a friss levegő és a testmozgás kiemelten fontos ebben az időben! Kérjük, hogy fokozott vitaminbevitellel segítség gyermekük immunrendszerének működését, a betegségek megelőzését!

Szeretnénk az alsó tagozatos diákjaink Szüleit tájékoztatni, hogy az iskolában április 19-től mindössze 5 alsós osztály fog tartózkodni. Az iskolába érkezés időpontja legkésőbb 7.45. A közösségi terekben, közterületeken (ebédre menet) KÖTELEZŐ a szájmaszk! Lázmérés és a kézfertőtlenítő használata továbbra is kötelező!

Aki a tantermi oktatáson nem vesz részt, az a Classroomban feltöltött tananyagot a szülők segítségével otthon feldolgozza és a kért módon a felületre időre feltölti.

A digitális oktatás során tapasztalt együttműködésüket, támogatásukat ezúton is köszönjük, és mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Iskolavezetés